Udvid dine sætninger

Vi arbejder i min klasse med små skriftlige tekster, som skal skrives og rettes hver uge. Til dette arbejde har jeg lavet disse oversigter, hvor jeg gerne vil tydeliggøre og lære eleverne, hvilke informationer man kan bygge en sætning op af, og hvordan man kan gøre en sætning længere, så man kan skrive mere sammenhængende og spændende sætninger.

Jeg er meget inspireret af Susanne Christensen som har hjemmesiden ideertilindskolingen.dk, men jeg ville gerne lave en, der var mere målrettet mellemtrinnet.

Denne arbejdsseddel kommer i mine elevers nøglering, som tages frem hver gang vi arbejder skriftligt.

I finder dem til fri download under ‘dansk til mellemtrinnet’ og ‘skriveøvelser’.

Indlæg oprettet 25

4 tanker om “Udvid dine sætninger

    1. Jeg har lagt dem op på min Instagram profil, skolelaererlife, hvor man kan se dem. Her skriver eleverne og retter selv og afleverer, og jeg giver feedback nedenunder og råd til næste gang. Eleverne bruger tid i undervisningen til at skrive og rette og bliver man ikke færdig laves det i FAFO. Jeg retter i min forberedelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen