Bogklub

En gang om året har vi i min klasse BOGKLUB. Her har jeg lånt massevis af gode romaner på CFU og lavet en lille liste klar med gode romaner på EreolenGo, og så skal eleverne ellers i gang med at læse. Forløbet har fokus på læseglæde og at have en god oplevelse og tid til fordybelse i en god bog.

Eleverne vælger selv, hvilken bog de skal i gang med, der skal dog minimum være 3, der læser samme bog. Er der tre elever, der kan blive enige om en anden roman, end dem jeg har valgt ud, er det også helt okay.

Eleverne starter deres læsning, og jeg fortæller dem datoen, hvor bogen skal være færdiglæst. Derefter skal eleverne mødes til BOGKLUB og tale med hinanden om bogen. Det er utrolig vigtigt for os lærere, at opgaverne ikke dræber læseglæden, og der skal derfor ikke arbejdes og noteres en masse inden, imens eller efter.

I år har vi lavet forskellige opgaver fra uge til uge som eleverne skal igennem. Jeg deler dem herunder løbende.

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. 🙂 

Der er gennemgang af alle materialer på enten Instagram hos @skolelaererlife eller på Facebook hos @skolelærerlife 🙂


Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen