Om mig

Jeg hedder Cathrine Winther Rasmussen og jeg har været lærer i folkeskolen siden 2012, hvor jeg dimitterede fra læreruddannelsen på UCN i Aalborg.

Jeg har linjefag i dansk (indskoling og mellemtrin), specialpædagogik og dansk som andetsprog.

Jeg elsker mit ene danskhold og mit hjerte banker for lækre anderledes materialer, sproglige opgaver og underholdende litteratur.

I 2017 fik jeg tilbuddet om at vejlederuddannelsen indenfor dansk som andetsprog. Jeg havde forinden allerede den 2 årige uddannelse, men jeg takkede alligevel hurtigt ja. Til daglig er jeg på en af de 15 kompetenceskoler i Aalborg Kommune, hvilket gør at jeg til dagligt står til rådighed for vores to tilknytningskoler. Jeg har altså hver uge timer på andre skoler end min egen, hvor jeg har til opgave at understøtte og vejlede i opgaven med at tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen af tosprogede elever. Jeg står til rådighed med faglig sparring og praktisk bistand eksempelvis indenfor indskrivningssamtaler, aktionslæringsforløb, sprogvurderinger, forældresamarbejde, didaktisk vejledning samt basisundervisning. En opgave jeg elsker og ser frem til at løse hver evig eneste uge! Derudover står jeg sammen med min fantastiske makker for alt vores DSA-undervisning på egen skole.  

Jeg elsker at farveprinte, laminere og afprøve anderledes opgaver. Jeg er utrolig visuel, og mener at vi lærer bedst i fællesskab. Jeg har efterhånden så meget i gemmerne, at jeg synes det er tid til at dele med andre. Jeg håber derfor, I vil finde massevis af inspiration hos mig.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen