MAD LIBS

Kender I MAD LIBS fra engelskundervisningen? En af mine egne dygtige kollegaer viste mig dem for noget tid siden. Hendes egne klasser skulle arbejde med det i engelsk, og jeg var simpelthen helt solgt, fordi det er vildt sjovt! 🙂

Jeg gik straks på jagt, efter noget lignende på dansk, men desværre uden held. Jeg gik derfor selv i gang og har lavet tre i første omgang, men jeg er sikker på, at det nok skal komme flere til.

.. Og hvad går det så ud på? Kender du dem ikke, så skal jeg prøve at forklare! Du giver først eleverne ‘ordlisten’. Her skal de udfylde denne uden at vide, hvad der står på den næste side. Eleverne skal altså udfylde med ord, uden at de ved, hvilken sammenhæng, det skal bruges i. Når ordlisten er udfyldt med de rigtige ordklasser og i de rigtige tider gives siden med teksten, og eleven skal nu indsætte hans/hendes ord fra ordlisten på linjerne. Til sidst kan historien læses højt, og det kan ende med at blive noget værre volapyk, men det er netop det, der gør det drønsjovt!

Man får altså både trænet ordklasser og lavet nogle fjollede historier, hvor man kan hygge og grine ved oplæsning – win win 😉

Find dem her:
http://xn--skolelrerlife-8fb.dk/?page_id=1671

God fornøjelse!

Indlæg oprettet 25

2 tanker om “MAD LIBS

  1. Hej Cathrine
    Jeg er vild med din side: Spændende opgaver og flot layout.
    Jeg synes, dine Mad lips er svære at finde. Når jeg søger på dem, burde de ligge under Brain Breaks, men når man vil finde dem ved at kigge under Brain Breaks, kan man ikke finde dem.
    Venligst Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen