Morgenbånd

I marts måned har vi igen læsning på programmet i vores morgenbånd på mellemtrinnet.

Jeg havde egentlig lavet andre planer, men mine elever efterspurgte selv, om vi ikke kunne ‘gøre det med at tælle sider op’. Jeg kan godt lide, at de føler, at de er med til at bestemme, og derfor blev de andre opgaver med læsning gemt og bliver fundet frem en anden gang.

Derfor vil vi have fokus på at få læst en masse godt, og da vi i dansktimerne også er i gang med bogklub, harmonerer det rigtig godt sammen.

Jeg har lavet bogreoler i plakatstørrelse og sat dem op på væggen i klassen. Eleverne skal så løbende udfylde ‘bogrygge’ og sætte deres bog op på bogreolen. Jeg vil så hver mandag tælle siderne op.

Jeg ved, de får læst bøgerne, for eleverne skal arbejde med dem i deres bogklub. Jeg behøver derfor ikke at ‘tjekke’, om de ‘jabber’ dem igennem, for at få en masse sider noteret.

Hent det hele under ‘Dansk på mellemtrinnet’ og ‘Læsning’.

Indlæg oprettet 25

4 tanker om “Morgenbånd

 1. Hej Cathrine

  Tak for en super inspirerende side. Jeg har ledt med lys og lygte efter skabeloner til dine reoler og bøger. Altså det seneste indlæg du har lavet.
  Mvh. Rikke

 2. Hej Cathrine

  Det er super god ide, som du har lavet til morgenbånd. Det vil jeg rigtig gerne lave med mine elever, men ligesom Rikke kan jeg heller ikke finde det. Når jeg går ind på “Dansk mellemtrinnet” – læsning kommer der en fane som hedder bogklub og der ligger det ikke. Jeg håber, du kan hjælpe.

  Venlig hilsen
  Inge

  1. Hej Inge.
   Som skrevet skal du klikke på læsning. (ikke bogklub) Så kommer du det helt rigtige sted hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen